Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2011

Συναυλία του Παντ. Θαλασσινού στον Πτελεό

Ένα όμορφο τριήμερο μουσικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στον Πτελεό (Πηγάδι και Κάστρο) τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, με την ευθύνη της Ομάδας για τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, την Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Κοινωνική Οικονομία «ΑΙΟΛΙΣ».
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνουν: 
1η Αυγούστου (Δευτ.) Μια όμορφη διαδρομή με τραγούδια που αγαπήσαμε στο ρεμπέτικο τη λαϊκή και έντεχνη μουσική από τον Κώστα Σκόνδρα και τους εκλεκτούς συνεργάτες του στο λιμενοβραχίονα στο Πηγάδι Πτελεού.
2 Αυγούστου (Τρίτη) ΚΑΣΤΡΟ ΠΤΕΛΕΟΥ. Αναφορά στα παραδοσιακά ακούσματα απ’ όλη την Ελλάδα με ένα μοναδικό τρίο μουσικών, Βαγ. Καρίπης, Πάν. Δημητρακόπουλος, και Χαρ. Λαμπράκης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο Παντελής Θαλασσινός.
5 Αυγούστου (Παρασκευή) ΚΑΣΤΡΟ ΠΤΕΛΕΟΥ. Ο Γιώργος Καλούδης (τσέλο – κρητική λύρα) και η Ρούθ Χίλλ (κανονάκι) θα παίξουν δικές τους συνθέσεις με θέμα: Μουσική επένδυση σε μία αόρατη ταινία. 
Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει συμβολικό εισιτήριο 5 € μόνο στην εκδήλωση που συμμετέχει ο Παντελής Θαλασσινός, προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικά έξοδα. Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00. Η ανάβαση στο ΚΑΣΤΡΟ θα γίνει με τα πόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου